Cheesecake low-carb cu zmeură
Portii Timp de preparare
16porții 1.5ore
Timp de gatire
15minute
Portii Timp de preparare
16porții 1.5ore
Timp de gatire
15minute
Ingrediente
Crema de brânză
Topping de zmeură
Etape
  1. Pentru blat se amestecă ingredientele și se frământa aluatul. Se lasă 15 minute la rece, apoi se întinde o foaie (eu o întind în folie alimentara ca să nu se lipească), apoi am transferat-o într-o tavă cu pereți detașabili (diametru 24 cm). Se coace aproximativ 15 minute, sau pana se rumeneste (atenție, se rumenește repede).
  2. Pentru crema de brânză se bate frișca cu crema de brânză și se amestecă cu gelatina pregătită conform instrucțiunilor de pe plic.
  3. Pentru toppingul de fructe se dau fructele prin blender și se amesteca cu gelatina.
  4. Ultimul pas este montajul. Peste blatul de migdale se pune crema de brânză, se dă la congelator până se încheagă un pic. Între timp am lăsat o parte din crema de brânză pe care am amestecat-o cu piure-ul de fructe, apoi am adăugat-o peste crema albă (se poate sări etapa asta să rămână doar crema albă și jeleul), apoi iar la congelator până se încheagă, iar abia apoi am pus jeleul de fructe și am pus iar la congelator vreo 10 minute. Se lasă la frigider minim 3-4 ore sau peste noapte, înainte de servire! Poftă bună!
Trimite unui prieten