Brioșe low-carb cu căpșuni
Brioșe cu căpșuni din făină fără gluten, îndulcite natural cu Green Sugar.
Portii
12brioșe
Timp de gatire
40minute
Portii
12brioșe
Timp de gatire
40minute
Ingrediente
Etape
  1. Pentru început am bătut ouăle cu îndulcitorul Green Sugar Premium 1:2. Acesta are putere dublă de îndulcire, așadar dacă folosim un îndulcitor obișnuit va trebui să dublăm cantitatea.
  2. Peste ouăle bătute am adăugat prima dată chefirul și apoi toate ingredientele uscate.
  3. După ce aluatul este gata l-am lăsat deoparte și am trecut la căpșune.
  4. Am tăiat căpșunele în bucăți mai mici. Nu uitați să puneți deoparte câteva pentru decor.
  5. Căpșunele tăiate le-am încorporat în aluat.
  6. Cam așa trebuie să arate aluatul. Am amestecat ușor și am început să porționez aluatul în formele de brioșe.
  7. Deasupra putem decora cu o felie de căpșune. Se pun la copt pentru aprox 20-25 de minute la 170 de grade.
  8. Brioșele cu căpșune sunt gata! Iar acesta este mix-ul folosit pentru reducerea carbohidraților, alături de făina de migdale.
  9. Poftă bună!
Notitele retetei
Informatii nutritionale
Brioșe low-carb cu căpșuni
Cantitatile sunt per portie/bucata, in functie de reteta. (o brioșăg)
Calorii: 100 Calorii din grasimi: 57
% Cantitatea zilnica*
Grasimi total: 6.3g 10%
Total carbohidrati: 5.5g 2%
Fibre alimentare: 2.7g 11%
Proteina: 6.1g 12%
* Procentele din cantitatea zilnica sunt calculate pentru o dieta de 2000 de calorii.
Trimite unui prieten