Bomboane keto cu nuci pecan
Un desert keto, fără gluten, foarte gustos și rapid de făcut.
Portii Timp de preparare
12bomboane 10minute
Timp de asteptare
1oră
Portii Timp de preparare
12bomboane 10minute
Timp de asteptare
1oră
Ingrediente
Etape
  1. Nucile pecan se pun dinainte la hidratat în apă timp de minim o oră.
  2. Am mărunțit apoi nucile cu un cuțit de bucătărie și pe urmă le-am pus în blender. Dacă blenderul tău nu este foarte puternic și mai ales dacă nucile nu au stat la înmuiat suficient, îți recomand să faci la fel.
  3. Se adaugă și restul ingredientelor în blender și se mixează până ce iese o cremă fină.
  4. Crema se toarnă în forme. Se poate pune și într-o cutie simplă și tăia în bucăți la sfârșit.
  5. Pentru decor, se pune câte o nucă deasupra. Se lasă la frigider pentru 1 oră.
  6. Voila! Poftă bună! 🙂
  7. Se păstrează la frigider și din experiență vă spun că astfel de delicii sunt și mai bune după ce trec o zi, două.
Notitele retetei

Informații nutriționale (o bomboană)

  • energie: 134 kcal
  • glucide: 1.3g
  • grăsimi: 14.7g
  • proteine: 1.1g
Trimite unui prieten