Am început prin a pune într-un bol untul de arahide, oul și îndulcitorul și le-am amestecat bine cu ajutorul unui mixer. Pe urmă am adăugat pe rând untul topit, am amestecat din nou și apoi am adăugat făina.
Am dat drumul la cuptor și am pregătit o tavă cu hârtie de copt. Compoziția am porționat-o cu ajutorul unei lingurițe în 12 bucăți.
Aluatul este destul de lipicios din cauza untului de arahide, așa că le-am apăsat doar ușor cu o furculiță trecută sub jetul de apă, pentru a căpăta o formă de biscuiți.
Le-am pus la cuptor la focul cel mai mic pentru aproximativ 25-30 de minute. Iată ce a ieșit.
Sunt bine făcuți pe amândouă părțile, fără să se ardă dedesubt. După ce i-am scos, i-am lăsat puțin să se răcească.
În timp ce biscuiții se răceau, am pregătit ciocolata pentru decor. Am topit 3 cubulețe de ciocolată cu o jumătate de linguriță de ulei de cocos. Am trecut biscuiții prin ciocolată și i-am lăsat la rece până ce stratul de ciocolata s-a întărit.