Archive

Cheesecake low-carb cremos și delicios, preparat fără coacere. Cu blat fin din făină de migdale, cremă de mascarpone și fructe de pădure, totul îndulcit cu Green Sugar, îndulcitor natural cu 0 calorii.[wpurp-searchable-recipe]Cheesecake low-carb fără coacere - Cheesecake low-carb cu cremă de mascarpone și fructe de...

Pasca tradițională de Paște, în varianta low-carb, keto. Pască low-carb, cu blat cu puțini carbohidrați (low-carb/keto) făcut din făină universală fără carbohidrați Szafi. Pentru crema clasică de brânză am înlocuit doar zahărul cu o variantă sănătoasă de îndulcitor pe bază de stevia, Green Sugar.[wpurp-searchable-recipe]Pască keto cu...

Partea bună cu statul acasă este că ai mai mult timp de lucrurile care te pasionează, în cazul meu pâinicile și mâncarea keto. Am făcut rețeta asta de mai multe ori în ultimele zile, pentru că îmi place mult gustul (sunt încântată de făina Szafi) și...

Pentru zilele în care îți e dor de un bol de cereale cu lapte dimineața, vin cu o idee de mic dejun care să îți satisfacă pofta, rămânând în același timp pe teritoriul low-carb. Cereale crocante facute cu ajutorul făinii de migdale și a îndulcitorului Green Sugar Premium...

Pâine low-carb și keto, făcută din amestec de făină de cocos și făină de in auriu. Aici am folosit semințe de in auriu, pe care le-am pus în râșniță și a rezultat făina. Este o pâinică ideală atunci când ești nevoit să eviți migdalele, când dorești o...

Un desert fără vinovății, pe care l-am făcut în weekend cu ingredientele pe care le aveam la îndemână acasă. Rezultatul a fost chiar pe gustul meu! Am folosit îndulcitor Green Sugar Gold deoarece are gust plăcut de caramel, specific zahărului brun. Am să păstrez această rețetă...

Astăzi vreau să vă arăt una dintre rețetele mele preferate cu konjac. Orezul konjac este un orez fără carbohidrați, făcut din rădăcina plantei de konjac, originară din Asia. Este alcătuit în principal din fibre și apă, nu conține carbohidrați și prezintă doar urme de grăsimi și...

Cauți meniuri keto? Apasă aici.