Archive

Astăzi, în relaxarea specifică weekend-ului, am decis să fac clătite. Și cum singura făină pe care o aveam în casă era cea de cocos, am adaptat ingredientele până ce am obținut cu ea un aluat perfect pentru clătite. Nu uitați că fiecare tip de făină low-carb...

A fost foarte simplu să transform acest desert gustos într-o variantă low-carb. Gustasem cândva Camembert pane cu sos de afine (înainte de era keto) și mi-am spus că voi repeta experiența. Acum a fost momentul perfect. Prăjesc foarte rar acasă. Iar ulei de floarea-soarelui nu folosesc...

Prepar de mai bine de un an rețeta asta de brioșe, de fiecare dată cu mici modificări. Îmi place să le combin, dar și să am câte o rețetă pentru fiecare tip de făină low-carb. Asta pentru momentele în care am doar una din ele. Și...

Varza roșie e una dintre garniturile mele preferate. O iubesc pentru că e colorată, nutritivă și mai ales gustoasă. Am folosit pentru 2 porții o jumătate dintr-o căpățână mai mare de varză. Se pot găti și mai mult de 2 porții dacă se dorește deoarece la...

Pentru acele momente când dorești un dulce sănătos, însă nu ai la dispoziție făină de migdale sau de cocos, pe care le utilizăm în mod obișnuit în bucătăria low-carb, propun varianta unui negrese keto delicioase. Cu blat umed, muultă cacao și un îndulcitor natural, fără...

În ultimele zile am cochetat cu ideea de a prepara niște biscuiți de casă fără zahăr, cu unt de arahide și arome pe care eu le asociez cu perioada Sărbătorilor. Așa a luat naștere rețeta asta, iar după câteva ajustări am ajuns la biscuiții gustoși...

De ceva vreme îmi doream să fac bezele, desigur în varianta fără zahăr. Am testat înainte câteva variante și de aceasta sunt pur și simplu încântată. Așa că merită repetată experiența. Mi-a plăcut consistența și gustul dat de green sugar bezelelor. Iar faptul că am...