Archive

Astăzi, în relaxarea specifică weekend-ului, am decis să fac clătite. Și cum singura făină pe care o aveam în casă era cea de cocos, am adaptat ingredientele până ce am obținut cu ea un aluat perfect pentru clătite. Nu uitați că fiecare tip de făină low-carb...

Aveam nevoie de o rețetă de tortilla și în imaginația mea cea mai bună ar fi ieșit dintr-o combinație de făină de cocos și migdale. Așa că am făcut o combinație între aceste 2 făinuri în cantitățile indicate și ce aveam eu prin casă. Foarte importante...

Savuroasa rețetă de azi este un guest post scris de Natalia, inspirația noastră de la Rețete LCHF. Atunci când Denisa mi-a propus să facem schimb de guest post pentru bloguri, am știut imediat ce rețetă voi face pentru Nutriblog. Una foarte simplă și genială, așa cum...

Se apropie weekend-ul, așa că este un moment bun pentru niște clătite. Mă gândeam de ceva vreme să fac clătite cu perle de brânză, m-am jucat cu ingredientele și asta e ceea ce a ieșit. Au un conținut scăzut de carbohidrați, fiind un mic dejun...

[wpurp-searchable-recipe]Crackers crocanți cu semințe - Crackerșii din semințe sunt gustoși și hrănitori. - mix de semințe ((floarea-soarelui, in, susan, dovleac)), tărâțe de psyllium, chia, migdale (măcinate), apă, sare roz de Himalaya, , Păstrează o mică parte din mixul de semințe (o lingură sau 2) pentru...

Cine a încercat prima mea variantă de pizza făcută în casă, cu blat din mozzarella și făină de migdale, știe cu siguranță despre ce vorbesc. Mie îmi place foarte mult acea rețetă și recunosc că o prepar destul de des. Astăzi însă, pe când mă gândeam...

Ai auzit vreodată de pizza low-carb? Sunt sigură că da. Vreau să spun, genul acela de pizza care nu conține delooc făină de grâu, de secară sau orice cereală asemănătoare. Dar în schimb are făină de migdale și muultă mozzarella deasupra (și nu numai). Adică...

Ești în căutare de o pâine mai săracă în carbohidrați? Atunci aruncă o privire la această rețetă. După ce am văzut o grămadă de variante de pâine care pot fi integrate într-o alimentație low-carb, am decis să pun de o rețetă, în mare cu ce aveam deja prin casă. De data asta am ales să folosesc făină de migdale, însă ma tentează să încerc curând și o variantă de pâine folosind făina de cocos. Ce mi-a plăcut la această pâine low-carb este în primul rând faptul că a ieșit atât de pufoasă, dar nu se rupe prea ușor. Textura este foarte apropiată de cea a pâinii tradiționale, însă în ceea ce privește conținutul nutrițional, este mult mai bogată în nutrienți, mai hrănitoare și mai sățioasă.