Archive

Am făcut weekendul acesta o rețetă de chifteluțe cu carne de pui tocată și dovlecel. Pe cât de delicioase, pe atât de rapide. [wpurp-searchable-recipe]Chifteluțe de pui cu dovlecel - Chifteluțe din carne de pui cu dovlecel, coapte la cuptor. - carne de pui (tocată), dovlecel...

Fasolea verde este una dintre legumele mele preferate de sezon. Așa că am făcut o supă de fasole verde minunată. Sau ciorbă, cum vrei tu să o numești. Noi în Ardeal nu îi spunem ciorbă, mai degrabă zeamă. :) Practic, am luat rețeta ardelenească de supă de...

Astăzi vreau să vă arăt una dintre rețetele mele preferate cu konjac. Orezul konjac este un orez fără carbohidrați, făcut din rădăcina plantei de konjac, originară din Asia. Este alcătuit în principal din fibre și apă, nu conține carbohidrați și prezintă doar urme de grăsimi și...

Aveam nevoie de o rețetă de tortilla și în imaginația mea cea mai bună ar fi ieșit dintr-o combinație de făină de cocos și migdale. Așa că am făcut o combinație între aceste 2 făinuri în cantitățile indicate și ce aveam eu prin casă. Foarte importante...

De-a lungul timpului am căutat diverse alternative de uleiuri sănătoase pentru a prepara maioneză. Cel mai des utilizez maioneza la salată de vinete sau la cea de ciuperci. Uleiul MCT (trigliceride cu lanț mediu) este o formă de grăsime ușor de digerat. Nu necesită prezența bilei sau...

Îmi plac pastele și de aceea folosesc o variantă fără gluten și fără amidon, pentru a mă bucura de ele fără vinovății și fără senzația de balonare pe care mi-o dă în general făina de grâu. Triple Zero Pasta le-am primit de curând pentru testare. Sunt...

Un desert gustos e binevenit oricând, nu-i așa? Mai ales unul gustos, cu aromă dulce de vanilie. Mi-au ieșit 4 porții mici și delicioase, căci așa cred că îi stă bine unui desert.[wpurp-searchable-recipe]Budincă de toamnă - - lapte de cocos cremos, gălbenușuri, gelatină, îndulcitor natural...

Devine o plăcere tot mai mare pentru mine și este în același timp și o provocare să adaptez rețetele clasice la alimentația low-carb, adică fără clasica făină de grâu și fără zahăr. Deoarece e sezonul dovleacului, am făcut brioșe cu dovleac, folosind făină de cocos...