Archive

Ești în căutare de o pâine mai săracă în carbohidrați? Atunci aruncă o privire la această rețetă. După ce am văzut o grămadă de variante de pâine care pot fi integrate într-o alimentație low-carb, am decis să pun de o rețetă, în mare cu ce aveam deja prin casă. De data asta am ales să folosesc făină de migdale, însă ma tentează să încerc curând și o variantă de pâine folosind făina de cocos. Ce mi-a plăcut la această pâine low-carb este în primul rând faptul că a ieșit atât de pufoasă, dar nu se rupe prea ușor. Textura este foarte apropiată de cea a pâinii tradiționale, însă în ceea ce privește conținutul nutrițional, este mult mai bogată în nutrienți, mai hrănitoare și mai sățioasă.

Aceste prăjiturele atât de simpatice sunt desertul pe care îl asociez cel mai adesea cu perioada Crăciunului și al copilăriei. Este un desert sănătos ce nu îți ia mult timp să îl prepari. Iar pentru zilele răcoroase de iarnă sunt numai bune de savurat alături...

Cauți meniuri keto? Apasă aici.