Archive

Vara ne plac rețetele ușor de gătit și în special ne plac salatele, nu-i așa? Așa că am luat cel mai hrănitor aliment de pe planetă (ai ghicit, e vorba de ficat) și m-am jucat de-a gătitul. Totul durează în jur de 10, maxim 15 minute.[wpurp-searchable-recipe]Salată...

Îmi plac pastele și de aceea folosesc o variantă fără gluten și fără amidon, pentru a mă bucura de ele fără vinovății și fără senzația de balonare pe care mi-o dă în general făina de grâu. Triple Zero Pasta le-am primit de curând pentru testare. Sunt...

Este vară și cald și probabil că nu sunt singura care se gândește la concediu. Asta dacă cumva nu a sosit deja. Și unul dintre lucrurile pe care nu mi le doresc în această perioadă este să pornesc cuptorul. Așa că evit pe cât posibil să...

Încă de când eram mică mi-au plăcut salatele cu maioneză. De sărbători preparam mereu salata de Boef, însă în ultimii ani o mâncam rar datorită densității energetice și mai ales a combinației de nutrienți, fiind bogată și în grăsimi și carbohidrați. Anul acesta m-am gândit să prepar o salată cu maioneză în care să înlocuiesc cartofii cu legume care au indicele glicemic mai scăzut. Așa că am folosit ciuperci și castraveți murați, care sunt mai sărace atât în calorii, cât și în carbohidrați. Pieptul de pui și ciupercile sunt o sursă bună de proteine cu valoare biologică superioră. Iar maioneza, deși este mai densă caloric, poate fi o opțiune foarte sănătoasă. Aceasta cu condiția să o preparăm în casă și să folosim un ulei de calitate.