Archive

Nu este niciun secret faptul că oul este cel mai bun prieten al meu. Și prietenia noastră nu se limitează la micul dejun. Folosesc mereu ouă pentru a prepara deserturi hrănitoare, cresc sațietatea și îmbunătățesc gustul salatelor cu cel puțin un ou fiert. Sunt 3 motive pentru...

Îmi place să consum legume de sezon. Iar în ceea ce privește dovleacul, până acum mă mulțumeam cu gătitul clasic la cuptor. Dar anul acesta mi s-a deschis apetitul pentru rețete diverse. Așa că am decis să prepar o supă-cremă savuroasă. Dovleacul nu numai că este o...

Vrei să pregătești micul dejun dimineața, însă nu ai suficient timp la dispoziție? Îți recomand să încerci aceste brioșe-omletă. Partea bună este că durează foarte puțin timp să le prepari. Mai mult chiar, le poți prepara de seara și să le păstrezi la frigider peste noapte....

Este vară și cald și probabil că nu sunt singura care se gândește la concediu. Asta dacă cumva nu a sosit deja. Și unul dintre lucrurile pe care nu mi le doresc în această perioadă este să pornesc cuptorul. Așa că evit pe cât posibil să...

Rapid, simplu și gustos. Atunci când ai un avocado bine copt la îndemână nu mai ai nevoie de maioneză sau de pate (deși avem aici o rețetă de pate hrănitor de casă) pentru a prepara ouă umplute. Pentru că varianta asta e mai rapidă și...

Îți dorești niste paste pe care să le poți include într-o alimentație low-carb? Ei bine, ești în locul potrivit. Vreau să îți propun o rețetă foarte simplă și gustoasă, folosind pastele din făină de konjac, împreună cu binecunoscutul sos carbonara. Acest tip de paste (konjac)...