INGREDIENTE LOW-CARB

Prin acest articol am să continui seria de idei de mese (Mic dejun, Cină - low-carb keto friendly) cu câteva idei de mese gustoase și hrănitoare, potrivite pentru prânz.   Supă de salată verde O supă delicioasă din salată verde proaspătă și mărar.   Chifteluțe de ton cu o salată...

Așa cum probabil știți, făina de grâu nu se numără printre alimentele consumate în keto și low-carb. Iar dacă vrem să preparăm un șnițel keto, va trebui să o lăsăm deoparte și să împrovizăm. Însă vrem, cu siguranță, să iasă ceva gustos, așa că e...

Primul e-book cu rețete de prăjituri low-carb și keto coordonat de către mine este aici! Pregătit să vă servească drept inspirație pentru dulciuri fără vinovății, keto și low-carb! Cartea în format electronic este disponibilă gratuit. Ea conține 47 de rețete de prăjituri fără zahăr și fără...

Pastele konjac sunt făcute din planta de konjac, mai precis din rădăcina acestei plante, măcinată și făcute sub diverse forme: spaghete, tăiței (noodles), fettucine și chiar orez.   Aproape zero calorii și zero conținut de carbohidrați Pastele konjac sunt sărace în carbohidrați și au de asemenea un conținut...

Tărâțele de psyllium sunt un ingredient folosit des în bucătăria low-carb, pentru preparate sărace în carbohidrați și fără gluten. Ce sunt tărâțele de psyllium Tărâțele de psyllium provin de la planta numită Plantago ovato, originară din Asia. Tărâțele se obțin din coaja care învelește semințele acestei plante. Tărâțele...

Ce este făina de migdale? Făina de migdale este obținută din migdale măcinate. Cel mai des, migdalele sunt decojite prin opărire și apoi măcinate, rezultând făina de migdale (sau almond flour, în engleză). Există și varianta în care migdalele sunt măcinate cu tot cu coajă (în...

Din dorința de a evita făina albă de grâu la gătit, căutăm diverse alternative care să ne aducă mai multe beneficii din punct de vedere al valorii nutriționale. Atunci când doresc să gătesc un prepar ce ar necesita făină, de cele mai multe ori aleg...

A mânca sănătos și dietetic nu înseamnă neapărat să renunțăm la plăcerea de a avea un desert la ocaziile speciale, cum sunt Sărbătorile de Paște. Trebuie doar să alegem ingredientele potrivite. Și rețeta preferată. Am adunat aici câteva dintre ideile mele preferate de deserturi, care pot...

Nou! Meniu de slăbire "Keto Vegetarian"