Loader

Recipes From Cuisine: Ketogenic

[Idei de mese low-carb] – Pui cu parmezan si faina de cocos la cuptor

Evaluare: (5 / 5)

Astăzi m-am gândit la pui prăjit. Nu am mai gătit de multă vreme și mi s-a făcut dor de ceva asemănător. Așadar, m-am gândit să fac un altfel de pui prăjit. Unul la cuptor, care să nu absoarbă prea mult ulei. Și pentru crustă, un aliment cu puține glucide (făina ...

Vezi reteta

Briose low-carb cu faina de migdale

Evaluare: (5 / 5)

În ultima vreme am fost preocupată de ideea unei rețete de brioșe potrivite pentru dieta ketogenică. După câteva experiențe cu făina de cocos singură și în combinație cu cea de migdale, am decis să încerc doar cu făină de migdale. Și mi-am dat seama că, până acum, aceasta este cea ...

Vezi reteta

Dulceata din seminte de chia fara zahar si fara fierbere

Evaluare: (5 / 5)

Sunt mai mult motive pentru care îmi place să consum semințe de chia. În primul rând îmi place faptul că sunt foarte hrănitoare. Sunt bogate în acizi grași esențiali, pe care corpul nostru îi poate lua doar din alimentație. Iar la conținutul de minerale, vitamine și antioxidanți sunt puține alimente ...

Vezi reteta

Clatite low-carb cu faina de migdale

Evaluare: (5 / 5)

Iubesc clătitele. Îmi aduc aminte bine cum am învățat, pe la 12 ani am învățat să fac clătite americane (pancakes) clasice și ce încântată eram de ele. După câțiva ani am renunțat la acest răsfăț și la multe altele ce erau făcute din făină albă. Însă, după ce am devenit ...

Vezi reteta

Paste konjac cu sos carbonara (low-carb)

Evaluare: (5 / 5)

Îți dorești niste paste pe care să le poți include într-o alimentație low-carb? Ei bine, ești în locul potrivit. Vreau să îți propun o rețetă foarte simplă și gustoasă, folosind pastele din făină de konjac, împreună cu binecunoscutul sos carbonara. Acest tip de paste (konjac) nu conțin deloc carbohidrați, iar ...

Vezi reteta

Guacamole – cel mai gustos mod de a manca avocado

Evaluare: (5 / 5)

Avocado este un aliment foarte gustos și sănătos. Și avem la dispoziție o mulțime de variante în care îl putem mânca. Cu puțină imaginație, este foarte ușor de integrat în diferite preparate, mai ales atunci când ajungi să îi cunoști gustul. Eu iubesc să prepar avocado sub formă de pastă, împreună ...

Vezi reteta