Recipes From Cuisine: Fără gluten

Budinca de chia cu chefir

Evaluare: (5 / 5)

Un mic dejun sănătos, ce se prepară foarte ușor. Chefirul este una dintre cele mai bune surse de probiotice (bacterii benefice). Atât chefirul, cât și iaurtul sunt alimente foarte hrănitoare și sănătoase. Spre deosebire de iaurt însă, chefirul conține mai puține zaharuri și mai multe bacterii benefice. Aceste bacterii benefice ...

Vezi reteta

Dulceata din seminte de chia fara zahar si fara fierbere

Evaluare: (5 / 5)

Sunt mai mult motive pentru care îmi place să consum semințe de chia. În primul rând îmi place faptul că sunt foarte hrănitoare. Sunt bogate în acizi grași esențiali, pe care corpul nostru îi poate lua doar din alimentație. Iar la conținutul de minerale, vitamine și antioxidanți sunt puține alimente ...

Vezi reteta

Branza halloumi cu dovlecel tras la tigaie

Evaluare: (5 / 5)

O idee de gustare rapidă cu delicioasa halloumi, brânza special făcută pentru grătar. Iar dacă dorești să o transformi într-o masă principală este suficient să dublezi cantitățile și vei avea un prânz sănătos și sărac în carbohidrați.

Vezi reteta