Loader

Turta dulce fara zahar (low-carb)

2017-12-21

Aceste prăjiturele atât de simpatice sunt desertul pe care îl asociez cel mai adesea cu perioada Crăciunului și al copilăriei. Este un desert sănătos ce nu îți ia mult timp să îl prepari. Iar pentru zilele răcoroase de iarnă sunt numai bune de savurat alături de o cană de ciocolată caldă.

Sper să te bucuri de acest mic răsfăț într-o atmosferă liniștită alături de cei dragi.

Imprima reteta
Turtă dulce low-carb
Desertul ideal de savurat în perioada Crăciunului,. Fără zahăr și fără gluten, sărac în carbohidrați.
Categorie Desert
Specific Low-carb
Prep Time 30-40 minute
Servings
persoane
Ingredients
Categorie Desert
Specific Low-carb
Prep Time 30-40 minute
Servings
persoane
Ingredients
Instructions
  1. Untul se amestecă bine împreună cu eritritul. Pe urmă se adaugă ouăle și se amestecă din nou.
  2. Se adaugă făina de migdale, făina de cocos, praful de copt stins și restul condimentelor și se amestecă bine împreună până ce rezultă un aluat sfărmicios. Dacă este nevoie, se mai poate adăuga făină de migdale dacă aluatul este prea moale sau apă, în cazul în care este prea tare.
  3. Aluatul se întinde și se modelează cu ajutorul formelor pentru turtă dulce.
  4. Se pune la cuptor la 180°C într-o tavă pe hârtie de copt și se lasă pentru aproximativ 10-12 minute.
  5. Pentru o textură mai crocantă se întorc prăjiturelele pe cealaltă parte și se mai lasă la cuptor pentru câteva minute.
  6. Se lasă să se răcească și se pot servi oricând în următoarele zile. Cel mai mult mi-au plăcut a doua zi.
Share this Recipe
Average Member Rating

(4.8 / 5)

4.8 5 4
Rate this recipe

4 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Guacamole – cel mai gustos mod de a manca avocado

  • Bomboane keto (low-carb) cu nuci pecan

  • Prajiturele low-carb (fara zahar) de Valentine`s Day

  • Budinca de chia cu pudra proteica si fulgi de cocos

  • Pizza home-made low carb

Comments (2)

  1. posted by Ioana Radu on February 16, 2018

    Arată super bine și cred că voi încerca și eu rețeta (numai că o să sar peste nucșoară) ^_^.

      Reply
    • posted by Denisa on February 16, 2018

      Sunt sigura ca poti sa o lasi deoparte si sa pui doar scortisoara daca iti place mai mult aroma ei. Si eventual foarte putina sare, eu o pun ca si potentiator de gust.

        Reply

Adaugă un comentariu