Pui cu parmezan si faina de cocos la cuptor
Un mod delicios de a prepara pieptul de pui, cu ulei de masline si parmezan la cuptor. Un prânz low-carb, sănătos și savuros.
Portii Timp de preparare
3porții 10minute
Timp de gatire
25minute
Portii Timp de preparare
3porții 10minute
Timp de gatire
25minute
Ingrediente
Etape
  1. Acestea sunt ingredientele de care vom avea nevoie.
  2. Uleiul de măsline se amestecă cu oul bătut și cu condimentele. Făina de cocos o amestecăm cu parmezanul răzuit într-un alt bol.
  3. Pregătim o tavă cu hârtie de copt deasupra. Pieptul de pui este tăiat fâșii. Se ia câte o bucată, o punem prima dată în ou, pe urmă se dă în amestecul de cocos cu parmezan.
  4. Punem bucățile de pui pe tava de copt, le stropim cu puțin ulei de măsline (acum sau atunci când le întorci) și le punem la cuptor la foc mic, pentru aproximativ 30 de minute.
  5. După 10-15 minute, le întoarcem astfel încât să fie bine făcute pe fiecare parte. Le punem din nou la cuptor, pentru încă 10 minute.
  6. Se scot de la cuptor, se lasă puțin să se răcească și sunt gata de servire. Eu le-am servit cu sosul din imagine și o salata de legume (care nu apare în poze). Poftă bună!
Notitele retetei

Informații nutriționale/porție:

  • energie: 361 kcal
  • carbohidrati: 6,2g (din care fibre 3,6g)
  • grăsimi: 16,7g
  • proteine: 45,8g

 

Trimite unui prieten