Prăjiturele cu Untul de Migdale fără zahăr din seria “Secretele Ramonei”

2019-08-26
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

2 people rated this recipe

Se împlinesc 2 ani de când avem comunitatea online! Yey, la mulți ani nouă! <3

Și cu ocazia asta am ales să prepar exact primul meu desert keto ever, de data asta în varianta cu unt de migdale.

Pentru asta am folosit Untul de Migdale cu Omega 7, fără zahăr adăugat, fără conservanți și fără ulei de palmier, din seria “Secretele Ramonei“, rețetă creată de Ramona Constantinescu și Green Sugar și lansată recent. L-am testat acum pentru prima oară și am întâmpinat o singură problemă cu el: mi-a fost greu să mă opresc din mâncat.

Mai jos avem rețeta de prăjiturele cu unt de migdale, fără coacere.

Untul de migdale “Secretele Ramonei”, la fel ca și orice produs marca GreenSugar poate fi comandat de pe site-ul greensugar.ro cu 5% reducere, folosind cuponul “nutriblog”.

Imprima reteta
Prăjiturele cu Untul de Migdale fără zahăr din seria "Secretele Ramonei"
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Specific Keto, Low-carb
Prep Time 20 minute
Passive Time 20 minute
Servings
bucăți
Ingredients
Specific Keto, Low-carb
Prep Time 20 minute
Passive Time 20 minute
Servings
bucăți
Ingredients
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Pentru început pregătim o tavă de brioșe cu hârtie specială de brioșe, pentru 5 bucăți sau mai multe, dacă sunt mai mici.
  2. Într-o cratiță la foc mic se topește untul împreună cu untul de cacao și îndulcitorul Green Sugar. Amestecăm încet și constant. Adăugăm și untul de migdale și luăm de pe foc când s-au amestecat bine. Turnăm compoziția în mod egal în forme și le lăsăm la rece până ce se întăresc. Va dura aprox o oră la frigider sau 10 minute la congelator.
  3. Între timp topim ciocolata într-o cratită curată până se face lichidă.
  4. Scoatem prăjiturelele de la rece și turnăm ciocolata deasupra. Le punem din nou la rece și le lăsăm până ce se întărește totul sau până când dorim să le gustăm. Se păstrează la rece și se savurează cu măsură, sunt foarte sățioase și au un gust fin de migdale. .
Share this Recipe

Adaugă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.