Loader

“Orez” din conopida cu turmeric

2017-09-19
Imprima reteta
"Orez" din conopida cu turmeric
Această delicioasă metodă de a prepara conopida poate fi de pregătită atunci când dorești o alternativă la orez, mai săracă în carbohidrați. Uleiul de cocos în combinație cu turmeric și sare îi dă un gust foarte bun , astfel că poate fi consumată chiar și așa simplă sau poate fi o garnitură gustoasă, alături de un preparat principal. Nu conține gluten, este sărac în carbohidrați (potrivită pentru regimul low-carb și keto) vegetarian și fără lactoză. Poftă bună!
Prep Time 10 minute
Cook Time 20 minute
Servings
persoane
Ingredients
Prep Time 10 minute
Cook Time 20 minute
Servings
persoane
Ingredients
Instructions
  1. Se rupe conopida în bucăți, cu mâna, și se spală bine.
  2. Se adaugă într-un blender și se mixează până este suficient de măruntă (la fel ca și orezul).
  3. Într-o tigaie se pune uleiul de cocos și se adaugă conopida, pe urmă turmericul și sarea.
  4. Se lasă la foc mediu pentru aprox 15-20 de minute, amestecându-se periodic. Pe urmă se ia de pe foc și este gata de servire.
Share this Recipe
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Supa de carne de pui

  • Conopida cu branza la cuptor dupa reteta lui Jamie Oliver – adaptata la keto

  • Chec low-carb/keto cu faina de cocos

  • Snitel de pui low-carb/keto

  • [Idei de mese low-carb] – Budinca de chia cu chefir

Adaugă un comentariu