„Orez” din conopida cu turmeric

„Orez” din conopida cu turmeric

Imprima reteta
"Orez" din conopida cu turmeric
Această delicioasă metodă de a prepara conopida poate fi de pregătită atunci când dorești o alternativă la orez, mai săracă în carbohidrați. Uleiul de cocos în combinație cu turmeric și sare îi dă un gust foarte bun , astfel că poate fi consumată chiar și așa simplă sau poate fi o garnitură gustoasă, alături de un preparat principal. Nu conține gluten, este sărac în carbohidrați (potrivită pentru regimul low-carb și keto) vegetarian și fără lactoză. Poftă bună!
Vote: 0
Evaluare: 0
Tu:
Evalueaza reteta!
Specific Keto, Low-carb
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 20 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Specific Keto, Low-carb
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 20 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Vote: 0
Evaluare: 0
Tu:
Evalueaza reteta!
Etape
  1. Se rupe conopida în bucăți, cu mâna, și se spală bine.
  2. Se adaugă într-un blender și se mixează până este suficient de măruntă (la fel ca și orezul).
  3. Într-o tigaie se pune uleiul de cocos și se adaugă conopida, pe urmă turmericul și sarea.
  4. Se lasă la foc mediu pentru aprox 15-20 de minute, amestecându-se periodic. Pe urmă se ia de pe foc și este gata de servire.
Partajeaza reteta
No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.