Loader

“Orez” din conopida cu turmeric

2017-09-19

Această rețetă îți va fi de folos atunci când dorești o alternativă la orez, mai săracă în carbohidrați. O poți consuma ca atare și de asemenea este ideală ca și garnitură alături de un preparat principal.

Imprima reteta
"Orez" din conopida cu turmeric
Garnitură delicioasă, fără gluten, săracă în carbohidrați (low-carb), vegetariană, fără lactoză, cu turmeric și ulei de cocos extra virgin.
Prep Time 10 minute
Cook Time 20 minute
Servings
persoane
Ingredients
Prep Time 10 minute
Cook Time 20 minute
Servings
persoane
Ingredients
Instructions
  1. Se rupe conopida în bucăți, cu mâna, și se spală bine.
  2. Se adaugă într-un blender și se mixează până este suficient de măruntă (la fel ca și orezul).
  3. Într-o tigaie se pune uleiul de cocos și se adaugă conopida, pe urmă turmericul și sarea.
  4. Se lasă la foc mediu pentru aprox 15-20 de minute, amestecându-se periodic. Pe urmă se ia de pe foc și este gata de servire.
Share this Recipe

Poftă bună!

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Clatite low-carb cu faina de migdale

  • Paste konjac cu sos carbonara (low-carb)

  • Guacamole – cel mai gustos mod de a manca avocado

  • Bomboane keto (low-carb) cu nuci pecan

  • Prajiturele low-carb (fara zahar) de Valentine`s Day

Adaugă un comentariu