„Orez” din conopida cu turmeric

Această rețetă îți va fi de folos atunci când dorești o alternativă la orez, mai săracă în carbohidrați. O poți consuma ca atare și de asemenea este ideală ca și garnitură alături de un preparat principal.

Imprima reteta
"Orez" din conopida cu turmeric
Garnitură delicioasă, fără gluten, săracă în carbohidrați (low-carb), vegetariană, fără lactoză, cu turmeric și ulei de cocos extra virgin.
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 20 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 20 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Etape
  1. Se rupe conopida în bucăți, cu mâna, și se spală bine.
  2. Se adaugă într-un blender și se mixează până este suficient de măruntă (la fel ca și orezul).
  3. Într-o tigaie se pune uleiul de cocos și se adaugă conopida, pe urmă turmericul și sarea.
  4. Se lasă la foc mediu pentru aprox 15-20 de minute, amestecându-se periodic. Pe urmă se ia de pe foc și este gata de servire.
Partajeaza reteta

Poftă bună!

NedocumentatSlabMediuBunFoarte bun! (2 voturi pana acum cu o medie de: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Adaugă un comentariu