Loader

Piept de porc cu ciuperci trase in unt la tigaie

2018-03-19

No more images found for this recipe!

Îmi place să gătesc eu ce mănânc, pentru că astfel am control total asupra ingredientelor. Dar de asemenea îmi plac ca mesele să fie simple și gătitul să dureze cât mai puțin. În acest fel, mâncăm sănătos și ne rămâne timp și pentru savurat și alte lucrurile pe care vrem să le facem cu timpul nostru.

Astăzi, piept de porc cu bucăți de ciupercuțe trase în unt. Zilele trecute am văzut această fleică de porc la supermarket și eram tentată să încerc să o reproduc pe cea pe care o mâncasem în urmă cu câteva zile la un restaurant. Este un preparat gras și savuros și îți va ține de foame pentru mai multe ore. În plus, este ușor de făcut și durează puțin. Voila, o cina low-carb high fat rapidă și savuroasă. Lângă ele o salată verde proaspătă.

[Net carbs/carbohidrați net (cu tot cu salată) – 3.5g]

 

Imprima reteta
Fleică de porc cu ciuperci trase în unt la tigaie
Categorie Cină, Prânz
Prep Time 5 minute
Cook Time 10 minute
Servings
porție
Ingredients
Categorie Cină, Prânz
Prep Time 5 minute
Cook Time 10 minute
Servings
porție
Ingredients
Instructions
  1. Fleica de porc se condimentează cu sare și piper și se pune într-o tigaie încinsă. Pentru că este suficient de grasă, nu este nevoie să mai adăugăm grăsime suplimentară. Se lasă la foc mediu, până ce este bine făcută pe ambele părți.
  2. În aceeași tigaie (pe care o ștergem cu un șervețel, după ce am pus cele 2 bucăți de fleică pe o farfurie) punem untul și pe urmă ciupercile tăiate jumătăți. Se trag la tigaie pentru câteva minute, după care se iau de pe foc și le punem pe aceeași farfurie cu fleica. Salata verde se spală, se taie bucăți mari și se condimentează. Cina este gata. Poftă bună!
Share this Recipe

Adaugă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe