Loader

Ciupercute cu mozzarella facute la Slow Cooker

2018-08-03

Este vară și cald și probabil că nu sunt singura care se gândește la concediu. Asta dacă cumva nu a sosit deja.

Și unul dintre lucrurile pe care nu mi le doresc în această perioadă este să pornesc cuptorul. Așa că evit pe cât posibil să fac asta, în mare parte ajutându-mă de oala cu gătire lentă, slow cooker.

Aceste ciupercuțe umplute sunt o gustare permisă în dieta ketogenică. Și foarte simplu de făcut cu ajutorul aparatului slow cooker. Practic tot ce ai de făcut este să pregătești ingredientele, să le așezi în oala slow-cooker. Iar după 2 ore în care nu trebuiesc verificate sunt numai bune de savurat, singure sau alături de alt preparat.

Imprima reteta
Ciupercuțe cu mozzarella făcute la slow cooker
O gustare low-carb gustoasă și ușor de făcut cu aparatul Slow Cooker, mai ales pe timpul verii.
Categorie Gustare
Prep Time 10 minute
Cook Time 2h treapta HIGH la Slow Cooker
Servings
porții
Ingredients
Categorie Gustare
Prep Time 10 minute
Cook Time 2h treapta HIGH la Slow Cooker
Servings
porții
Ingredients
Instructions
  1. Primul lucru pe care va trebui să îl facem este să spălăm bine ciupercile și să îndepărtăm piciorul. Adaugăm puțină sare și piper și pe urmă cubulețele de kaiser și brânza mozzarella deasupra.
  2. Asezăm ciupercile în oala slow-cooker. Eu am făcut doar 2 porții și mi-a ieșit un singur rând. Dacă dorești să faci mai multe o dată se pot pune cu grijă una peste alta. Înainte să pun capacul, am asezat sub el un prosop de hârtie, pentru a absorbi din aburi. L-am setat pe treapta HIGH și timp de 2 ore mi-am văzut de treabă.
  3. După 2 ore se oprește aparatul și le scoatem pe un platou. Sunt cel mai gustoase servite calde. Poftă bună!
Recipe Notes

Informații nutriționale/porție:

  • energie: 214 kcal
  • carbohidrați net: 4g
  • fibre: 2g
  • proteine: 14g
  • grăsimi:14g
Share this Recipe

Comments (2)

  1. posted by Caietul Cristinei on August 4, 2018

    Am inteles ca e sanatoasa mancarea gatita la slowcooker tocmai in ideea ca o prepari la temperatura mica foarte lent si nu pierzi din nutrienti. Chiar ma batea si pe mine gandul sa imi iau unul, dar nu am reusit pana acum.

      Reply
  2. posted by o femeie on August 20, 2018

    Vara mancam salate, ne ajunge. Raw, ca e la moda, hahaha :).
    Slow cooker-ul insa ma salveaza cand plec/vin si numai langa oala nu am chef sa stau. Ciuperci nu facui inca – pt mine asa umplute sunt fel principal, nu gustare….

      Reply

Adaugă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe