Cheesecake low-carb cu zmeură

2019-05-01
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 6
Rate this recipe

6 people rated this recipe

Acesta este un guest post de la Oana Rus, membră a comunității noastre low-carb online.

De când eu mi-am schimbat stilul alimentar (am adoptat o alimentație low-carb), încet, încet adoptă același stil de a mânca și cei din familie. Și chiar și cei din familie dar din afara casei.

Cel mai mult m-a bucurat faptul că acest desert a fost adorat de către copii. Acum îl fac pentru a doua oară, la cererea lor.

Este cel mai bun și fin cheesecake pe care l-am mâncat! Și e și fără făină din cereale și fără zahăr.

Imprima reteta
Cheesecake low-carb cu zmeură
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Categorie Desert
Specific Keto, Low-carb
Prep Time 1.5 ore
Cook Time 15 minute
Servings
porții
Ingredients
Crema de brânză
Topping de zmeură
Categorie Desert
Specific Keto, Low-carb
Prep Time 1.5 ore
Cook Time 15 minute
Servings
porții
Ingredients
Crema de brânză
Topping de zmeură
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Pentru blat se amestecă ingredientele și se frământa aluatul. Se lasă 15 minute la rece, apoi se întinde o foaie (eu o întind în folie alimentara ca să nu se lipească), apoi am transferat-o într-o tavă cu pereți detașabili (diametru 24 cm). Se coace aproximativ 15 minute, sau pana se rumeneste (atenție, se rumenește repede).
  2. Pentru crema de brânză se bate frișca cu crema de brânză și se amestecă cu gelatina pregătită conform instrucțiunilor de pe plic.
  3. Pentru toppingul de fructe se dau fructele prin blender și se amesteca cu gelatina.
  4. Ultimul pas este montajul. Peste blatul de migdale se pune crema de brânză, se dă la congelator până se încheagă un pic. Între timp am lăsat o parte din crema de brânză pe care am amestecat-o cu piure-ul de fructe, apoi am adăugat-o peste crema albă (se poate sări etapa asta să rămână doar crema albă și jeleul), apoi iar la congelator până se încheagă, iar abia apoi am pus jeleul de fructe și am pus iar la congelator vreo 10 minute. Se lasă la frigider minim 3-4 ore sau peste noapte, înainte de servire! Poftă bună!
Share this Recipe

Comments (2)

  1. posted by O femeie on May 2, 2019

    suna f. bine!!
    ai facut si cu branza philadephia/ceva asemanator? ca lidl nu am si galetushe nici atat.

      Reply
    • posted by Denisa on May 3, 2019

      La reteta asta nu am testat, dar zic ca ar trebui sa iasa foarte bine si cu philadelphia sau cu alt tip de crema de branza dulce. Sper sa fie pe placut tau, mi-ar placea tare mult sa pot vedea rezultatul.

        Reply

Adaugă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.