Budinca de toamna cu aroma de vanilie

2018-11-06
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

2 people rated this recipe

Un desert gustos e binevenit oricând, nu-i așa? Mai ales unul gustos, cu aromă dulce de vanilie.

Mi-au ieșit 4 porții mici și delicioase, căci așa cred că îi stă bine unui desert.

Imprima reteta
Budincă de toamnă
Categorie DESERT
Specific Low-carb
Prep Time 10 minute
Passive Time 1-2 ore
Servings
porții
Ingredients
Categorie DESERT
Specific Low-carb
Prep Time 10 minute
Passive Time 1-2 ore
Servings
porții
Ingredients
Instructions
  1. Am păstrat un sfert din cantitatea de lapte de cocos într-un bol și am presărat deasupra gelatina.
  2. Restul de lapte l-am pus într-o cratiță mică la foc foarte mic și l-am lăsat pentru aproximativ 5 minute, fără să ajungă la punctul de fierbere. În acest timp am adăugat câte un gălbenuș, amestecând încontinuu, pe urmă am pus sarea, îndulcitorul granule și îndulcitorul cu aromă plăcută de vanilie bourbon. Am luat de pe foc, am adăugat peste budincă laptele cu gelatina rămase. Am turnat în cupe și după ce s-a răcit le-am pus la frigider pentru aproximativ 2 ore.
  3. Pentru că a căpătat o culoare gălbuie de la gălbenușul de ou de la țară, mi-am amintit de culorile frumoase de afară din perioada asta și am dat fuga după niște frunze de decor. Am savurat budinca cu gândul la peisajul de toamnă. Poftă bună!
Recipe Notes

Informații nutriționale (o porție):

  • energie: 103 kcal
  • glucide: 3.5g
  • grăsimi: 8.7g
  • proteine: 2.9g
Share this Recipe

Adaugă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.