Loader

Branza halloumi cu dovlecel tras la tigaie

2017-10-05

O idee de gustare rapidă cu delicioasa halloumi, brânza special făcută pentru grătar. Iar dacă dorești să o transformi într-o masă principală este suficient să dublezi cantitățile și vei avea un prânz sănătos și sărac în carbohidrați.


Imprima reteta
Brânză halloumi cu dovlecel tras la tigaie
O gustare rapidă și sănătoasă, săracă în carbohidrați.
Prep Time 10 minute
Cook Time 10 minute
Servings
persoane
Ingredients
Prep Time 10 minute
Cook Time 10 minute
Servings
persoane
Ingredients
Instructions
  1. Se pun feliile de dovlecel într-un castron, se adaugă sare și se lasă să stea așa pentru 10 minute.
  2. Se scurge apa și pe urmă se pun dovlecei la tigaie cu puțin unt pentru 2-3 minute. Pe urmă se pun deoparte pe o farfurie.
  3. În aceeași tigaie, dacă este nevoie, se mai pune o lingurița de unt, pe urmă se pune brânza halloumi la foc mediu și se lasă tot pentru aprox 2-3. minute. Pe urmă se ia de pe foc, se pune împreună cu dovlecelul și este gata de servit. Poftă bună!
Share this Recipe
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Clatite low-carb cu faina de migdale

  • Paste konjac cu sos carbonara (low-carb)

  • Guacamole – cel mai gustos mod de a manca avocado

  • Bomboane keto (low-carb) cu nuci pecan

  • Prajiturele low-carb (fara zahar) de Valentine`s Day

Adaugă un comentariu