Branză halloumi cu dovlecel tras la tigaie

2017-10-05
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

O idee de gustare rapidă cu delicioasa halloumi, brânza special făcută pentru grătar. Iar dacă dorești să o transformi într-o masă principală este suficient să dublezi cantitățile și vei avea un prânz sănătos și sărac în carbohidrați.

 

Imprima reteta
Brânză halloumi cu dovlecel tras la tigaie
O gustare rapidă și sănătoasă, săracă în carbohidrați.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Specific Keto, Low-carb
Prep Time 10 minute
Cook Time 10 minute
Servings
persoane
Ingredients
  • 1-2 lingurițe unt 82%
  • 1 dovlecel tăiat feliuțe
  • 100 g brânză halloumi tăiată cuburi sau feliuțe
Specific Keto, Low-carb
Prep Time 10 minute
Cook Time 10 minute
Servings
persoane
Ingredients
  • 1-2 lingurițe unt 82%
  • 1 dovlecel tăiat feliuțe
  • 100 g brânză halloumi tăiată cuburi sau feliuțe
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Se pun feliile de dovlecel într-un castron, se adaugă sare și se lasă să stea așa pentru 10 minute.
  2. Se scurge apa lăsată de dovlecei. Într-o tigaie se pune p linguriță de unt, iar când s-a încins se adaugă dovlecelul felii și se lasă să se rumenească ușor pe ambele părți, pentru aprox 2-3 minute. Pe urmă se pun deoparte pe o farfurie.
  3. În aceeași tigaie, dacă este nevoie, se mai pune o lingurița de unt, pe urmă se pune brânza halloumi la foc mediu și se lasă tot pentru aprox 2-3 minute. Pe urmă se ia de pe foc, se pune împreună cu dovlecelul și este gata de servit. Poftă bună! Poftă bună!
Share this Recipe

Adaugă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.