Branza halloumi cu dovlecel tras la tigaie

O idee de gustare rapidă cu delicioasa halloumi, brânza special făcută pentru grătar. Iar dacă dorești să o transformi într-o masă principală este suficient să dublezi cantitățile și vei avea un prânz sănătos și sărac în carbohidrați.


Imprima reteta
Brânză halloumi cu dovlecel tras la tigaie
O gustare rapidă și sănătoasă, săracă în carbohidrați.
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 10 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 10 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Etape
  1. Se pun feliile de dovlecel într-un castron, se adaugă sare și se lasă să stea așa pentru 10 minute.
  2. Se scurge apa și pe urmă se pun dovlecei la tigaie cu puțin unt pentru 2-3 minute. Pe urmă se pun deoparte pe o farfurie.
  3. În aceeași tigaie, dacă este nevoie, se mai pune o lingurița de unt, pe urmă se pune brânza halloumi la foc mediu și se lasă tot pentru aprox 2-3. minute. Pe urmă se ia de pe foc, se pune împreună cu dovlecelul și este gata de servit. Poftă bună!
Partajeaza reteta
NedocumentatSlabMediuBunFoarte bun! (1 voturi pana acum cu o medie de: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Adaugă un comentariu