Bomboane Rafaello
Un desert gustos și sărac în carbohidrați, gata în 10 minute.
Portii Timp de preparare
12 bomboane 10 de minute
Portii Timp de preparare
12 bomboane 10 de minute
Ingrediente
Etape
  1. După ce au stat la înmuiat aproximativ o oră, migdalele se decojesc foarte ușor folosindu-ne doar de degete (fără unghii).
  2. Se pun deoparte aprox 12-15 bucăți, iar restul se pasează într-o râșniță pentru nuci sau un blender puternic până ce se obține o pastă. Deoarece râșnița mea nu este foarte mare, am pus migdalele în 2 ture, pentru a mă asigura că iese bine pasta.
  3. Pasta de migdale obținută se amestecă bine cu uleiul de cocos, eritritul și nuca de cocos, pe urmă se lasă la frigider pentru 10 minute.
  4. Se scoate de la frigider și se rulează în palmă câte o bomboană cu o migdală la mijloc. Pe urmă se dau prin cocos și se lasă la frigider pentru alte 10 minute, după care sunt gata de servire.
  5. Se păstrează la frigider, dacă este cazul 🙂 .