Bomboane Rafaello facute in casa

Pentru că îmi plac deserturile rapide dar și pentru că am achiziționat de curând o râșniță pentru nuci, m-am gândit la un desert cu pastă de migale (se găsește și în comerț). Și când este vorba de migdale, ce poate să îți vină mai repede în gând decât delicioasele bomboane Rafaello?

Vestea bună este că această variantă de Rafaello nu conține deloc zahăr, așa că putem să ne răsfățăm în voie. Și ne ia foarte puțin timp să îl preparăm.

Imprima reteta
Bomboane Rafaello
Un desert gustos și sărac în carbohidrați, gata în 10 minute.
Categorie Desert
Timp de preparare 10 de minute
Portii
bomboane
Ingrediente
Categorie Desert
Timp de preparare 10 de minute
Portii
bomboane
Ingrediente
Etape
  1. După ce au stat la înmuiat aproximativ o oră, migdalele se decojesc foarte ușor folosindu-ne doar de degete (fără unghii).
  2. Se pun deoparte aprox 12-15 bucăți, iar restul se pasează într-o râșniță pentru nuci sau un blender puternic până ce se obține o pastă. Deoarece râșnița mea nu este foarte mare, am pus migdalele în 2 ture, pentru a mă asigura că iese bine pasta.
  3. Pasta de migdale obținută se amestecă bine cu uleiul de cocos, eritritul și nuca de cocos, pe urmă se lasă la frigider pentru 10 minute.
  4. Se scoate de la frigider și se rulează în palmă câte o bomboană cu o migdală la mijloc. Pe urmă se dau prin cocos și se lasă la frigider pentru alte 10 minute, după care sunt gata de servire.
  5. Se păstrează la frigider, dacă este cazul 🙂 .
Partajeaza reteta
NedocumentatSlabMediuBunFoarte bun! (2 voturi pana acum cu o medie de: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Adaugă un comentariu