Recipes from Ingredient: sparanghel

Orez konjac cu sparanghel și piept de pui

Specific:
Evaluare: (5 / 5)

Astăzi vreau să vă arăt una dintre rețetele mele preferate cu konjac. Orezul konjac este un orez fără carbohidrați, făcut din rădăcina plantei de konjac, originară din Asia. Este alcătuit în principal din fibre și apă, nu conține carbohidrați și prezintă doar urme de grăsimi și proteine. Datorită acestor caracteristici ...

Vezi reteta

Supă cremă de sparanghel

Specific: ,
Evaluare: (5 / 5)

Luna mai înseamnă nu doar primăvară, dar și sezonul sparanghelului. Drept urmare, îmi place să consum în perioada aceasta sparanghel și să îl gătesc în diferite feluri. Cea mai nouă rețetă încercată e supa cremă de sparanghel. Un deliciu! E o rețetă ușoară, atât din punct de vedere al preparării, ...

Vezi reteta