Loader

Recipes from Ingredient: piper

Supa de carne de pui

Specific: ,
Evaluare: (5 / 5)

Supa de carne de pui este una dintre mâncărurile mele preferate încă din copilărie. Obișnuiesc să consum supă de oase des, deoarece este o sursă incredibilă de colagen, ce provine din oasele fierte îndelungat. Acum însă mi s-a făcut dor de o supă de pui ca și în copilărie. Ce ...

Vezi reteta

Snitel de pui low-carb/keto

Evaluare: (5 / 5)

Șnițele keto nu sunt foarte diferite de cele obișnuite, diferența fiind faptul că nu vom folosi făină de grâu, care nu este permisă în acest tip de alimentație. În loc de aceasta vom folosi făina de cocos. În varianta keto sunt simple de făcut, au același gust bun, iar prăjite ...

Vezi reteta

[Idei de mese low-carb] – Pui cu parmezan si faina de cocos la cuptor

Evaluare: (5 / 5)

Astăzi m-am gândit la pui prăjit. Nu am mai gătit de multă vreme și mi s-a făcut dor de ceva asemănător. Așadar, m-am gândit să fac un altfel de pui prăjit. Unul la cuptor, care să nu absoarbă prea mult ulei. Și pentru crustă, un aliment cu puține glucide (făina ...

Vezi reteta

Paste konjac cu sos carbonara (low-carb)

Evaluare: (5 / 5)

Îți dorești niste paste pe care să le poți include într-o alimentație low-carb? Ei bine, ești în locul potrivit. Vreau să îți propun o rețetă foarte simplă și gustoasă, folosind pastele din făină de konjac, împreună cu binecunoscutul sos carbonara. Acest tip de paste (konjac) nu conțin deloc carbohidrați, iar ...

Vezi reteta

Guacamole – cel mai gustos mod de a manca avocado

Evaluare: (5 / 5)

Avocado este un aliment foarte gustos și sănătos. Și avem la dispoziție o mulțime de variante în care îl putem mânca. Cu puțină imaginație, este foarte ușor de integrat în diferite preparate, mai ales atunci când ajungi să îi cunoști gustul. Eu iubesc să prepar avocado sub formă de pastă, împreună ...

Vezi reteta

Salata de ciuperci cu maioneza

Evaluare: (5 / 5)

Încă de când eram mică mi-au plăcut salatele cu maioneză. De sărbători preparam mereu salata de Boef, însă în ultimii ani o mâncam rar datorită densității energetice și mai ales a combinației de nutrienți, fiind bogată și în grăsimi și carbohidrați. Anul acesta m-am gândit să prepar o salată cu ...

Vezi reteta