Recipes from Ingredient: parmezan

Supă cremă de sparanghel

Specific: ,
Evaluare: (5 / 5)

Luna mai înseamnă nu doar primăvară, dar și sezonul sparanghelului. Drept urmare, îmi place să consum în perioada aceasta sparanghel și să îl gătesc în diferite feluri. Cea mai nouă rețetă încercată e supa cremă de sparanghel. Un deliciu! E o rețetă ușoară, atât din punct de vedere al preparării, ...

Vezi reteta

Spaghete Triple Zero Pasta cu sos de gorgonzola

Specific: ,
Evaluare: (5 / 5)

Îmi plac pastele și de aceea folosesc o variantă fără gluten și fără amidon, pentru a mă bucura de ele fără vinovății și fără senzația de balonare pe care mi-o dă în general făina de grâu. Triple Zero Pasta le-am primit de curând pentru testare. Sunt paste din fibre de ...

Vezi reteta

Pui în crustă de parmezan și făină de cocos

Specific:
Evaluare: (4.8 / 5)

Astăzi m-am gândit la pui prăjit. Nu am mai gătit de multă vreme și mi s-a făcut dor de ceva asemănător. Așadar, m-am gândit să fac un altfel de pui prăjit. Unul la cuptor, care să nu absoarbă prea mult ulei. Și pentru crustă, un aliment cu puține glucide (făina ...

Vezi reteta

Paste konjac cu sos carbonara

Specific:
Evaluare: (5 / 5)

Îți dorești niste paste pe care să le poți include într-o alimentație low-carb? Ei bine, ești în locul potrivit. Vreau să îți propun o rețetă foarte simplă și gustoasă, folosind pastele din făină de konjac, împreună cu binecunoscutul sos carbonara. Acest tip de paste (konjac) nu conțin deloc carbohidrați, iar ...

Vezi reteta