Recipes from Ingredient: gălbenuș

Maioneză cu ulei MCT

Specific: ,
Evaluare: (5 / 5)

De-a lungul timpului am căutat diverse alternative de uleiuri sănătoase pentru a prepara maioneză. Cel mai des utilizez maioneza la salată de vinete sau la cea de ciuperci. Uleiul MCT (trigliceride cu lanț mediu) este o formă de grăsime ușor de digerat. Nu necesită prezența bilei sau a enzimelor pentru ...

Vezi reteta

Tagliatelle din 2 ingrediente

Specific: ,
Evaluare: (5 / 5)

Unul dintre lucrurile de care sunt sigură referitor la alimentația low-carb este că îți pune imaginația la treabă. Atunci când renunți la făina albă și la gluten ești nevoit să găsești combinații ingenioase ca să îți iasă un aluat care să nu se împrăștie. Și am realizat că, pentru a ...

Vezi reteta

Salata de ciuperci cu maioneza

Specific:
Evaluare: (5 / 5)

Încă de când eram mică mi-au plăcut salatele cu maioneză. De sărbători preparam mereu salata de Boef, însă în ultimii ani o mâncam rar datorită densității energetice și mai ales a combinației de nutrienți, fiind bogată și în grăsimi și carbohidrați. Anul acesta m-am gândit să prepar o salată cu ...

Vezi reteta