Archive

Fasolea verde este una dintre legumele mele preferate de sezon. Așa că am făcut o supă de fasole verde minunată. Sau ciorbă, cum vrei tu să o numești. Noi în Ardeal nu îi spunem ciorbă, mai degrabă zeamă. :) Practic, am luat rețeta ardelenească de supă de...

Vara ne plac rețetele ușor de gătit și în special ne plac salatele, nu-i așa? Așa că am luat cel mai hrănitor aliment de pe planetă (ai ghicit, e vorba de ficat) și m-am jucat de-a gătitul. Totul durează în jur de 10, maxim 15 minute.[wpurp-searchable-recipe]Salată...

Prepararea vinetelor cu umplutură în stil grecesc a fost foarte populară în comunitatea noastră low-carb, așa că m-am decis să o fac și eu. M-am jucat puțin cu cantitățile ingredientelor, urmărind să le potrivesc astfel încât să fie un preparat gustos, iar din punct de...

Luna mai înseamnă nu doar primăvară, dar și sezonul sparanghelului. Drept urmare, îmi place să consum în perioada aceasta sparanghel și să îl gătesc în diferite feluri. Cea mai nouă rețetă încercată e supa cremă de sparanghel. Un deliciu! E o rețetă ușoară, atât din punct...

Pentru că sezonul rece a venit de-a binelea, mi-am propus să îmblânzesc puțin vremea de afară cu o supă-cremă caldă, perfectă pentru aceste zile răcoroase și ploioase. De aceea conopida mi s-a părut cea mai potrivită pentru o supă-cremă. În copilărie recunosc că nu îmi plăcea...

Îmi place să consum legume de sezon. Iar în ceea ce privește dovleacul, până acum mă mulțumeam cu gătitul clasic la cuptor. Dar anul acesta mi s-a deschis apetitul pentru rețete diverse. Așa că am decis să prepar o supă-cremă savuroasă. Dovleacul nu numai că este o...

   [wpurp-searchable-recipe]Pate din ficăței de pui - Odată ce încerci rețeta aceasta, nu te vei mai întoarce niciodată la pateul din comerț. - ficăței de pui, unt, usturoi, ceapă, rozmarin, sare, piper negru, , Preparare: Preîncălzește cuptorul. Împarte untul în 2 jumătăți egale. Una dintre...