Archive

Întrebarea mea preferată: "ce vrei să mănânci când ajungi acasă?"   În timp ce mă întorceam ieri la Oradea după câteva zile în care fusesem plecată, primesc întrebarea ce vreau să mănânc pe când ajung. Tocmai ce luasem o cină consistentă la ora 17 și știam că...

Deliciosul cozonac tradițional, în varianta reinterpretată keto, cu foarte puțini carbohidrați.[wpurp-searchable-recipe]Keto-cozonac - Keto-cozonac din făină universală fără carbohidrați Szafi. - Aluatul de cozonac: apă (călduță), drojdie, ouă, gălbenușuri, smântână lichidă (eu am folosit LaDorna 32%), îndulcitor natural Green Sugar, esență de vanilie, esență de...

De rețeta originală de prăjitură Kinder fără gluten, am aflat de pe blogul fără gluten al Silviei. Apoi mai mulți membrii din comunitatea noastră au început să o prepare și a devenit una dintre cele mai populare prăjituri keto de pe grup. Eu am transformat prăjitura...

Pentru zilele în care îți e dor de un bol de cereale cu lapte dimineața, vin cu o idee de mic dejun care să îți satisfacă pofta, rămânând în același timp pe teritoriul low-carb. Cereale crocante facute cu ajutorul făinii de migdale și a îndulcitorului Green Sugar Premium...

Zilele ce au trecut au fost pline de clătite în comunitatea noastră online. Clătite low-carb, bineînțeles. Adică fără făină albă sau zahăr și cu ingrediente adevărate, nutritive și gustoase. O rețetă foarte populară a fost cea postată recent de Monica. După aceea mi s-a deschis apetitul...

Pentru acele momente când dorești un dulce sănătos, însă nu ai la dispoziție făină de migdale sau de cocos, pe care le utilizăm în mod obișnuit în bucătăria low-carb, propun varianta unui negrese keto delicioase. Cu blat umed, muultă cacao și un îndulcitor natural, fără...

Gândindu-mă la rețete pentru Crăciun, mi-a venit ideea de a face o tartă cu aluat fraged, din ingrediente (aproape) tradiționale. Aluatul fraged mi-e cunoscut încă din copilărie. Și este unul dintre preferatele mele. Ca să creez un aluat la fel de fraged, permis în low-carb, mi-a...

De ceva vreme îmi doream să fac bezele, desigur în varianta fără zahăr. Am testat înainte câteva variante și de aceasta sunt pur și simplu încântată. Așa că merită repetată experiența. Mi-a plăcut consistența și gustul dat de green sugar bezelelor. Iar faptul că am...