Cateva precizari despre optiunea mea in ceea ce priveste dieta Rina

Cateva precizari despre optiunea mea in ceea ce priveste dieta Rina

Am precizat aceste lucruri și pe pagina mea de Facebook și aș dori să le lămuresc și aici.

Doresc în primul rând să îmi cer scuze celor care mi-au citit articolul despre motivele pentru care, personal, nu aleg să susțin această dietă rina și s-au simțit jigniți. Țin să precizez că toate ironiile mele erau adresate dietei, a felului cum este ținută această dietă și nu persoanelor care o aleg. De asemenea, am să încerc să retrag părțile interpretabile, care ar putea să vă facă să credeți că este o ironie la adresa voastră.
Imi cer scuze și că am lipsit câteva ore de pe Facebook și WordPress, uneori mai fac asta. Prin urmare nu am reușit să vă răspund de îndată ce ați postat, însa sunt dispusă să vă răspund pe rând tuturor, cu argumentele pentru care nu susțin această dietă. Nu contează că le-am expus deja și în articol, cu referințele de rigoare.

Eu am ales să adopt stilul de viață low-carb. Fac asta deoarece m-am convins pe pielea mea că un astfel de stil de viață este sănătos și respectă nevoile organismului. Și nu în ultimul rand, consider că este suficient de documentat științific, astfel încât să îmi permit să îl recomand și celorlalți.

Cei care mi-ați dat un review prost la pagină, apreciez părerea voastră sinceră, însă nu uitați că am ales stiluri de viață foarte diferite.

Vă promit, cum spuneam mai sus, să editez articolul astfel încât să nu se poată interpreta ca o jignire la adresa voastra. Credeți-mă, e doar o părere la adresa dietei.

Consider că am dreptul la opinie și nu o să îmi schimb părerea despre această dietă. Dar vă rog să țineti cont de faptul că e alegerea mea personală! Eu m-am saturat să văd persoane apropiate care suferă de pe urma acestei diete. Voi puteti să faceți ce vreți cu sănătatea voastră, pentru că alegerea vă aparține. La fel și consecințele. Dar nu mă acuzați pentru că am vrut să exprim liber ce cred eu despre dietă și sănătate.

Unele persoane susțin că nu sunt documentată în ceea ce privește această dietă și că ele de fapt mănâncă mai bine. Îmi pare rău, dar nu v-am urmărit expres meniul. Cele care considerați că mâncați alimente mai echilibrate și mai variate, vă felicit. Eu mi-am spus of-ul cu privire la ce am văzut la alte persoane și nu mi-a plăcut.

Mi-ar fi foarte simplu să laud orice dietă, pentru a fi pe placul tuturor. Însă nu asta îmi doresc pentru site-ul acesta. Sunt sigură că mai am multe de învățat în acest domeniu fascinant. Și mereu vor fi păreri pro și contra referitoare la orice stil de viață. Nu dețin adevărul absolut, însă am învățat ce e mai bine pentru mine și este singurul lucru pe care îndrăznesc să îl recomand și altor persoane.

Vă doresc multă sănătate, energie și să faceți cele mai bune alegeri pentru corpul vostru. Îndiferent că este vorba despre Rina sau alte diete și stiluri de viață.

NedocumentatSlabMediuBunFoarte bun! (7 voturi pana acum cu o medie de: 3,71 din 5)
Se încarcă...

Cea mai bună pastramă de la Street Food

Cea mai bună pastramă de la Street Food

Aseară a început să plouă mărunt în Cluj. La fix 5 minute după ce luasem o bicicletă și eram în drum spre Street Food. Ne-am zis că e prea nesemnificativă  ca să ne întoarcă din drum. Când am ajuns acolo am observat că nici pe alții nu îi deranja prea tare ploaia și se plimbau în voie, fiecare cu ceva de mâncare în mână. Read More

NedocumentatSlabMediuBunFoarte bun! (3 voturi pana acum cu o medie de: 3,67 din 5)
Se încarcă...

Street Food Festival pentru a doua oară la Oradea

Street Food Festival pentru a doua oară la Oradea

Aveți și voi o mâncare preferată, care vă lasă gura apă doar când vă amintiți de ea? Sau un loc în care știți că se gătește atât de bine că deja simțiți gustul preparatelor? Ei bine, așa sunt eu când aud de Street Food Festival.

Anul trecut, când a debutat acest fenomen, au venit și la Oradea pentru prima dată. Bineînțeles, am fost curioasă să văd despre ce este vorba, ca de fiecare dată când vine vorba despre mâncare 🙂 . Cu ce asociez eu acest festival de atunci? Cu carne delicioasa, vin roșu, deserturi yummy și o atmosferă superbă.  Poate pozele lor sunt de vină, sau ce am gustat eu atunci, dar eu întotdeauna asociez festivalul acesta cu preparate din carne pline de savoare. Read More

NedocumentatSlabMediuBunFoarte bun! (6 voturi pana acum cu o medie de: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Croissant cu brânză sau cu unt?

Croissant cu brânză sau cu unt?

Tocmai ce ieșeam de la serviciu și mă îndreptam înspre gară. Partea interesantă când faci aproape săptămânal un drum de cateva ore cu trenul ca să mergi acasă-acasă e că ai la dispoziție acele ore ca să scrii sau să citești o carte. Bineînțeles, dacă și soarta e de partea ta și ai o companie plăcută și fără prea mult chef de vorbă :).

Astăzi însă îmi era și foarte foame. Așa că am intrat într-o patiserie mult frecventată de al meu iubit în pauzele de prânz, patiserie care se întampla acum să fie în drumul meu. De obicei mă străduiesc să mă țin departe de astfel de delicatese. Read More

NedocumentatSlabMediuBunFoarte bun! (6 voturi pana acum cu o medie de: 4,33 din 5)
Se încarcă...