Restaurante și cofetării unde poți să mănânci keto

Scris de : | 5 Comentarii | La : August 18, 2019 | Categorie : Articole și noutăți

Cu câțiva ani în urmă pentru a mânca keto aveai varianta de a găti totul acasă sau de a alege cu grijă din puținele preparate comforme găsite în meniurile restaurantelor. Cea de a doua variantă implica bineînțeles și întrebări suplimentare despre ingredientele folosite, nespecificate în meniu.

Acum însă, o dată cu creșterea popularității dietei keto și low-carb, este mult mai ușor!

Chiar așa este, pentru că avem locuri unde poți alege orice fără griji, pentru că toată mâncarea este keto! Fie că vorbim despre mâncare sau despre deserturi fine cu făină de migdale sau de cocos și fără zahăr.

Iată câteva locuri unde poți să mănânci fără griji.

București

a) Restaurante

Dianei 4 – restaurant ce au o gama întreagă keto, cu mâncare, desert și cafea. Cu explicații suplimentare despre conținut, mâncare bună și locație superbă, restaurantul este de neratat în București.

Aici este burgerul meu low-carb servit la restaurantul Dianei 4, cu maioneză de casă și legume la grill. Delicios și uriaș (aș fi putut face lejer OMAD în ziua aceea 🙂 ).

J ai Bistro – restaurant localizat în București care se pare că include și o secțiune cu câteva mâncăruri keto, inclusiv desert. Poți vedea meniul aici.

Masă Casă – e primul restaurant din țară cu mâncare exclusiv low-carb și keto, localizat în București.

Loca – Guiltfree Cakes & Pastry – coffee shop cu deserturi low-carb/keto în București.

b) Deserturi keto la comandă

Sweetopia Goodies – dulciuri de comandat în București.

Pink Lemonade – dulciuri de comandat în București.

2. Cluj-Napoca

Muchaton – este o nouă locație în Cluj Napoca cu delicii la comandă, fără zahăr, fără făină, fără gluten și cu puțini carbohidrați.

Este primul punct cu produse low-carb din Transilvania. O veste ce mă bucură mult și am de gând să îi vizitez curând, fiind aproape de mine, spre deosebire de cele din București. 🙂

3. Londra

a) YUMMZY – pont primit pe grupul de facebook și sună foarte bine! Patiserie cu dulciuri keto și low-carb ce livrează în zona Londrei. Cei din Londra interesați, le găsiți prăjiturile pe acest site.

Atât pentru moment. Vom continua să adăugăm locuri noi cu mâncare sănătoasă, pe măsură ce le descoperim. Mai știți și altele?

Share This Post!

Comments (5)

 1. posted by O femeie on August 19, 2019

  super idee de articole!
  ies cu prietena mea care nu consuma gluten si avem dificultati unde sa iesim…

    Reply
  • posted by Denisa on August 22, 2019

   Ma bucur ca e de folos, cu aceste locuri nu dati gres. Poate ne povestiti cum a fost experienta voastra si ce ati incercat. 🙂

     Reply
 2. posted by Andrei C. on January 2, 2020

  Acum am gasit blog-ul si mi se pare super ceea ce faci. E foarte putin content in limba romana despre acest mod de a manca. Keep it up!

    Reply
 3. posted by Silviu on January 22, 2020

    Reply

Adaugă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.